HP stelt zijn nieuw distributieprogramma voor

Hewlett Packard Enterprise brengt nieuwe distributieprogramma`s uit voor zijn commerciële partners. Het initiatief is gebaseerd op nieuwe clouddiensten en -software die de klantervaring moet transformeren en ieders business moet bevorderen.

post-image-3

Hewlett Packard Enterprise heeft een resem nieuwe "as-a-Service" aanbiedingen aangekondigd om de partners te helpen hun opportuniteiten op inkomsten te verhogen, de levering te versnellen en de relaties met de klanten te transformeren dankzij het software- en dienstenplatform in de cloud van het bedrijf.

Deze nieuwe diensten en software, HPE GreenLake, gaan gepaard met nieuwe plannen voor commerciële samenwerking, evenals updates voor programma`s uit de HPE Pro serie om de partners te helpen hun expertise op het gebied van oplossingen te verhogen.

De nieuwe cloud computingdiensten en -software breiden de mogelijkheden om geld te verdienen uit voor de distributiepartners die HPE GreenLake verkopen.

"Het tariefmodel van HPE GreenLake helpt ons om onze kosten te drukken", verklaart Ed Hildreth, directeur van gedistribueerde informatiesystemen, Mohawk Valley Health System.

"Dankzij HPE GreenLake konden wij op veel meer rendabele manier een ervaring en performantie bieden dan via de publieke cloud", zo verklaart van zijn kant C.R. Howdyshell, president van Advizex, platinapartner van HPE.

Ter herinnering, meer dan 700 partners van het ecosysteem van het HPE kanaal verkopen actief de HPE-oplossing GreenLake, waarvan de bestellingen in het voorbije jaar met 47,1% gestegen zijn.

Show More
Back to top button
Close
Close