Pascal Fiévez zal het ICT-bedrijf Civadis leiden

De huidige directeur van de afdeling "publieke & sociale sector" van NRB volgt Benoît Lemaire op als CEO van dit filiaal van de NRB-groep, gespecialiseerd in IT-oplossingen voor de plaatselijke overheden van Wallonië en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

post-image-3

Vanaf 1 september 2020 zal Pascal Fiévez, directeur openbare & sociale sector van NRB, Benoît Lemaire opvolgen als Chief Executive Officer van het filiaal van de NRB-groep dat gespecialiseerd is in de IT-oplossingen van de lokale overheden van Wallonië en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Pascal Fiévez zal de opdracht hebben om het nieuwe moderniseringsplan voor het gamma Civadis-producten uit te voeren, waarmee een investering van meer dan 9 miljoen euro gemoeid is en 18.000 mandagen.

Ter herinnering, Civadis is ontstaan uit de fusie van Adéhis, dat al deel uitmaakte van de NRB-groep, en Stésud, dat in 2013 verworven werd. Civadis maakt deel uit van de Adinfo-structuur, die voor 51% in handen is van NRB. Adinfo groepeert CEVI (Gent), Logins (Mechelen) en Civadis (Namen), drie specialisten in ITC-oplossingen en -diensten voor de provincies, gemeenten, OCMW`s, politiezones en nood

hulpzones.

Benoît Lemaire, algemeen directeur van Stésud op het moment van de overname ervan, heeft bijgedragen aan de fusie van Adéhis en Stésud, en nam in 2015 de leiding van de gefuseerde entiteit, die Civadis genoemd werd. Hij heeft zich ook onderscheiden in de domeinen van speciale IT-systemen voor verkiezingen, ontwikkeld door de NRB-groep.

Pascal Fiévez werkt sinds 2011 voor NRB waar hij het commercieel team leidt dat belast is met de openbare en sociale sector, en een jaarlijks omzetcijfer realiseert van 90 miljoen euro. Hij heeft een zeer rijke ervaring in commerciële en leidinggevende functies in telecom- en ICT-bedrijven zoals Proximus, WIN, GFI, Orange, Vocalcom en uiteindelijk dus NRB.

Hij heeft ook drie jaar gewerkt als strategisch adviseur op het gebed van ICT en telecommunicatie voor de Waalse overheid en de Federatie Wallonië - Brussel.

Pascal Goossens zal vanaf september de leiding overnemen van het team van de openbare en sociale sector van NRB.

Show More
Back to top button
Close
Close