HP stelt zijn post Covid-19 oplossingen voor

De Amerikaanse computergigant heeft beslist om vijf nieuwe `terug aan het werk` oplossingen uit te brengen om de bedrijven te helpen de terugkeer na de pandemie te versnellen. Tools voor `social distance tracing`, tracking, toegang zonder fysiek contact, het opsporen van koorts, enz.

post-image-3

Bedrijven groot en klein mogen hun activiteit hernemen, maar moeten wel de gezondheid en veiligheid van hun werknemers bewaren, door de regels van `social distance tracing`, tracking, toegang zonder fysiek contact, en het opsporen van koorts toe te passen.

Tegen deze achtergrond heeft Hewlett Packard Enterprise vijf nieuwe terug-aan-het-werk oplossingen aangekondigd, die de bedrijven moeten helpen om hun plannen voor terugkeer en heropening in het kielzog van COVID-19 te versnellen.

De nieuwe oplossingen, die gemaakt werden om te helpen de verspreiding van het virus onder controle te houden en de bedrijfscontinuïteit te verzekeren, zullen geïmplementeerd en beheerd worden door HPE Pointnext Technology Services voor een snelle en transparante overgang.

Deze oplossingen zullen aan bedrijven van alle grootte aangepast kunnen worden door gebruik te maken van beveiligde, krachtige HPE-servers voor de periferie, een netwerkinfrastructuur aangedreven door Aruba AI en technologieën uit het rijke ecosysteem van de HPE-partners.

Show More
Back to top button
Close
Close