Veaam versterkt zijn partnerschap met Amazon Web Services

Het bedrijf meldt dat het voortaan nieuwe oplossingen zal aanbieden op de AWS Marketplace en behaalt de "AWS Storage Competence" status. Een nieuwe oplossing, Veeam Backup for AWS v2 die moet beantwoorden aan de vraag van de klanten, door beschikbaarheid en toegankelijkheid tot de toepassingen op AWS te bieden ingeval van calamiteit.

post-image-3

De specialist in cloud back-up oplossingen meldt verschillende belangrijke nieuwigheden met betrekking tot Amazon Web Services, waaronder de beschikbaarheid van de nieuwe oplossing Veeam Backup for AWS v2.

Het bedrijf heeft trouwens de AWS Storage Competences status behaald, waarmee bevestigd wordt dat de Veeam-oplossingen in staat zijn om de problemen van zijn klanten op te lossen, in overeenstemming met hun bedrijfsdoelstellingen.

Veeam Backup for AWS, dat in het 4e trimester 2019 gelanceerd werd, is een kosteffectieve en beveiligd native backup en restore oplossing voor Amazon EC2, die exclusief beschikbaar is via AWS Marketplace, en verkrijgbaar is in een gratis en betalende versie, en een BYOL licentie (Bring Your Own Licence).

Veeam Backup for AWS kan geïmplementeerd worden als een autome AWS-oplossing voor backup en herneming van de activiteiten na ramp, voor de back-up van AWS naar AWS ofwel geïntegreerd in het Veeam platform.

De nieuwe versie van Veeam Backup for AWS is nu beschikbaar op AWS Marketplace. De klanten kunnen de gratis versie downloaden met complete functionaliteiten, maar die is wel beperkt tot de back-up van 10 Amazon ECS instances.

De betalende versie is gebaseerd op een betaling in functie van het verbruik voor de autonome back-up en disaster recovery voor AWS, ofwel op flexibele VUL licenties (Veeam Universal Licence), indien de oplossing geïntegreerd wordt in het Veeam-platform.

Show More
Back to top button
Close
Close