Sophie Decock komt aan het hoofd van VMware Belux

Sophie Decock zal vanaf 6 juli eerstkomend de functie uitoefenen van Country Leader VMware voor België en het Groothertogdom Luxemburg. Het zal haar taak zijn om de activiteiten van het bedrijf op deze markt te beheren en ontwikkelen.

post-image-3

Sophie Decock is absoluut geen beginneling in deze sector -zij werkte recent voor Google Cloud waar zij gedurende twee jaar het bedrijf geholpen heeft bij zijn transformatie.

Daarvoor was zij de eerste Belgische medewerkster van ServiceNow, waar zij vijf jaar lang bedrijven en organisaties ondersteunde die hun werkmethode wilden moderniseren. Zij heeft trouwens ook andere professionele ervaring opgedaan bij bedrijven zoals EMC, Sun Microsystems en GE Capital Solutions.

Dankzij haar grondige ervaring in het begeleiden van klanten zal Sophie Decock haar toekomstige doeleinden bij VMware verzekeren, rekening houdend met "het grote belang van werken en leren op afstand die tijdens de pandemie opgedaan werd".

"Ik wil een weerbare en flexibele organisatie op poten zetten, en een bron van motivatie zijn voor onze medewerkers. Iedereen heeft zijn plek in het avontuur en heeft er een rol in te spelen, met zijn eigen sterke punten en talenten", zo verzekerde de nieuwe verantwoordelijk van de BeLux-antenne.

Show More
Back to top button
Close
Close