Michaël Trabbia bevorderd tot Technology and Innovation Officer van de Orange-groep

De huidige CEO van Orange Belgium is bevorderd tot Chief Technology and Innovation Officer van de Orange-groep. Een functie die Michaël Trabbia vanaf 1 september eerstkomend zal uitoefenen.

post-image-3

Stéphane Richard, Chief Executive Officer van de Orange-groep heeft beslist om de huidige CEO van Orange Belgium, Michaël Trabbia, te benoemen tot Chief Technology and Innovation Officer van de Orange-groep.

Michaël Trabbia mag bogen op een rijke carrière (20 jaar) in de Belgische telecomsector en een stevige strategische expertise.  De Beheerraad van Orange Belgium zal zijn opvolger voor de functie van CEO van Orange Belgium tegen einde juni aanduiden.

"Orange Belgium heeft een nieuwe beslissende stap gezet onder het leiderschap van Michaël Trabbia, met name door zijn `Bold challenge` strategie. Hij creëert waarde voor alle betrokken partijen, zowel extern als binnen het bedrijf", aldus de telecomgroep.

"Wij zijn erin geslaagd om Orange Belgium op de Belgische markt te positioneren als een `Bold challenger`, waar de klant centraal staat. Wij waren de eersten om een onbeperkt aanbod voor mobiel internet te lanceren in België, in 2018. En recent waren wij de eersten om de familievoordelen op het mobiele toestel te lanceren via ons GO-aanbod", aldus een verheugde Michaël Trabbia.

Michaël Trabbia vervoegde Orange in januari 2011 als directeur Public Affairs. Hij werd vervolgens benoemd tot Directeur bij de Chief Executive Officer en secretaris van het Uitvoerend Comité van de groep in 2014. In september 2016 werd hij CEO van Orange Belgium.

Show More
Back to top button
Close
Close