Arrow Electronics officiële trainer voor de Nutanix-oplossingen in de Benelux

De technologieleverancier werd door het IT-bedrijf Nutanix officieel benoemd tot "Nutanix Authorized Training Center Provider". Een certificering waarmee Arrow Electronics voortaan in de Benelux technische trainingen kan geven over de cloud computing-oplossingen.

post-image-3

Als Nutanix ATP zal Arrow technische en managementtrainingen geven, in het bijzonder wat cloud computing oplossingen betreft en de administratie van de cloud computing van het bedrijf, evenals geavanceerd beheer en performance management. In het kader van dit trainingsprogramma biedt Nutanix eveneens aanvullende opleidingen online aan.

Klanten die deze opleidingen volgen kunnen diverse certificeringen behalen, zoals "Nutanix Certified Professional" of "Nutanix Certified Advanced Professional".

"De benoeming van Arrow tot Nutanix ATP is de nieuwste stap in een partnerschap dat gebaseerd is op onze bestaande distributieovereenkomst en op het creëren van gemeenschappelijke innovatieve oplossingen voor het IT-kanaal en de eindklanten", zo verklaarde Annette Baldenegro, General Manager, Authorized Training Partners & Global Education Operations bij Nutanix.

In de laatste twee decennia heeft Arrow training gegeven aan vele toonaangevende IT-providers, en het bedrijf biedt een waaier geavanceerde leertechnologieën, zoals de virtuele Arrow-klas.

Show More
Back to top button
Close
Close