Koen Segers komt aan het hoofd van de afdeling Channel van Dell BeLux

Dell Technologies heeft Koen Segers benoemd tot Channel Director Belgium & Luxemburg. Hij volgt Erwin Vanluchene op, die het bedrijf in februari dit jaar verliet.

post-image-3

Koen Segers zal het Channel-team leiden, dat de resellers en partners ondersteunt. Het zal zijn doel zijn om erop te letten dat de commerciële expert-partners nog nauwer betrokken worden en hen te tonen hoe zij de verschillende oplossingen en technologieën van Dell Technologies kunnen combineren om de eindklanten zo een oplossing te bezorgen.

Hij zal voortaan werken onder supervisie van Alexandre Brousse, Vice President & General Manager Channel Western Europe, en hij zal ook bijgestaan worden door Johan Verhaeren, die deze functie ad interim uitgevoerd heeft.

Koen Segers werkt al vijftine jaar in de IT-sector; hij vervoegde Dell Technologies (EMC voor de fusie) in 2012. In de laatste zeven jaar heeft hij verschillende sales- en directiefuncties uitgevoerd, waaronder Global Professional Services Delivery Lead Belux, Director Western Europe Deployment Services en Enterprise Presales Lead Benelux. Sinds anderhalf jaar werkt hij als District Sales Manager.

"Onze oplossingen beantwoorden aan de nieuwe markttrends zoals telewerken, artificiële intelligentie en IoT. Ik  zet mij ervoor in om samen met mijn team en onze partners de nieuwe technologieën zo toegankelijk mogelijk te maken voor de eindgebruikers", zo verklaarde Koen Segers, Channel Director Belgium & Luxemburg bij Dell Technologies.

Show More
Back to top button
Close
Close