Arrow Electronics zal de beveiligingsoplossingen van Cyren verdelen

Arrow Electronics heeft een distributieovereenkomst afgesloten met Cyren, leverancier van beveiligingsoplossingen in de cloud. Een belangrijk strategisch partnerschap voor het bedrijf dat gespecialiseerd is in gegevensbeveiliging.

post-image-3

De verdeler van Arrow Electronics technologieën heeft een distributieovereenkomst afgesloten met het bedrijf Cyren, om diens beveiligingsproducten in de cloud te verdelen.

Dat laatste schat dat  zijn oplossingen (Inbox Security) elke dag 1,3 miljard gebruikers wereldwijd beschermen tegen cyberaanvallen en het verlies van data.

"Wij kozen ervoor om samen te gaan werken met Arrow omwille van zijn sterke positie in de EMEA-regio en zijn uitzonderlijke capaciteiten op het vlak van distributie, verkoop en ondersteuning. Met een gezamenlijke aanpak willen wij de eerste keuze worden voor de beveiliging van de inbox", verklaarde Alexis Brabant, vicepresident verkoop voor de computeroplossingen van het bedrijf Arrow in de EMEA-regio.

Cyren Inbox Security maakt gebruik van voortdurende monitoring en detectie, gecombineerd met real time analyse en geautomatiseerde herstelmaatregelen om de gegevens te beschermen tegen beveiligingsinbreuken en de kosten voor het detecteren en oplossen van bedreigingen te verminderen.

Show More
Back to top button
Close
Close