Salesforce biedt een oplossing voor het beheer van Covid-19 ondersteuning

De uitgever lanceert "Care for Manufacturing", een gratis oplossing om de fabrikanten te helpen bij het beheer van hun Covid-19 ondersteuningsactiviteiten.

post-image-3

Als antwoord op de situatie met de Covid-19-crisis heeft Salesforce beslist om steun te bieden aan klanten, personeelsleden, partners en communities door zijn "Salesforce Care" oplossing gratis aan te bieden. Met dit initiatief wil het bedrijven uit alle sectoren helpen om hun activiteiten draaiende te houden en verbonden te blijven met hun gesprekspartners op een tijdstip waarop de meesten van hen op telewerken.

Meer concreet kunnen producenten - die hun activiteiten heroriënteren naar de productie van persoonlijke beschermingsmiddelen, ventilatoren, apparatuur voor virusonderzoek en andere noodproducten - dankzij de oplossing nauwkeurige prognoses genereren om de vraag van consumenten naar hulpgoederen te beheren,  en in real time samenwerken met partners. De oplossing brengt ook de operationele data aan het licht die zij kunnen benutten.

De oplossing moet zo de fabrikanten helpen om een beter zicht te krijgen op de vraag en flexibel te reageren op de behoeften van hun ecosysteem.

Salesforce Care for Manufacturing is onmiddellijk beschikbaar, en vereist slechts enkele uren installatie. Het blijft gratis gedurende een periode van 90 dagen.

Meer info:

https://www.salesforce.com/form/industries/manufacturing/salesforce-care-for-manufacturing/

 

Show More
Back to top button
Close
Close