Extreme Networks past zijn partnerprogramma aan de Covid-19-crisis aan

Het IT-bedrijf rolt een ondersteuningsprogramma uit voor zijn klanten en partners. Doel: de financieringsopties evenals de modellen voor het verwerven van technologieën uitbreiden voor de bedrijven die geconfronteerd worden met de Covid-19 crisis. Alle details.

post-image-3

De update van het LEAP-programma (Lending Enablement & Assistance Program) van Extreme Networks, dat tot 30 september 2020 loopt, breidt de opties uit voor financiering en de modellen om technologieën te verwerven.

Het stelt de partners ook in staat om gemakkelijker en flexibeler te voldoen aan het certificeringsprogramma, om toegang te krijgen tot verkoopkortingen voor technische certificeringen en om te voldoen aan de vereisten bij de verschillende categorieën van het Channel-programma van Extreme. Dit programma wil de partners ook hun huidig niveau van certificering garanderen en hen toegang geven tot een brede waaier gratis online trainingen en andere incentives.

Het door Extreme Capital Solutions beheerde LEAP-programma laat ook toe om de eerste betaling van aankopen tot 180 dagen uit te stellen, zodat de klanten en partners de Extreme-oplossingen kunnen aankopen zonder aan hun liquide middelen te raken, momenteel een van de grootste bekommernissen van de bedrijven.

Het voorziet ook een financiering met een 0% tarief tijdens de hele financiering. Evenals een systeem voor een "As a Service" maandabonnement, waarmee de eindklanten recent aangekochte Extreme-producten kunnen updaten en uitwisselen tegen nieuwe producten uit de cataloog, simpelweg door een vooropzeg van 60 dagen te geven.

Het programma bevat ook een luik opleidingen, gratis certificeringen en incentives voor de nieuwe partners. De doelstellingen van groei bij de verkoop, die vereist zijn om te genieten van de groeikorting van het "Diamond Growth Rebat" werd ook met 5 punten verlaagd, door rekening te houden met een periode van één jaar. En bijgevolg zullen de partners die een groei met 15% van hun verkoop realiseren, van deze korting kunnen genieten.

Het bedrijf herinnert er tot slot aan dat de partners in hun huidige categorie zullen blijven tot in december 2020, en dat de volgend revisie van de partnercategorieën in januari 2021 plaats zal hebben.

https://extremenetworks.com

Show More
Back to top button
Close
Close