Een oplossing om certificeringsexamens online te laten plaatsvinden

Het bedrijf CompTIA lanceert een online oplossing voor verkopers die hun certificeringsexamens willen afleggen. Testen die onder toezicht op afstand  afgelegd worden, om zo dezelfde omstandigheden te waarborgen voor alle kandidaten, zoals zij het bij CompTIA zouden doen.

post-image-3

De belangrijkste provider van onafhankelijke competentiecertificeringen voor verkopers lanceert een optie voor een "altijd en overal" online test voor zijn certificeringsexamens. Het bedrijf sloeg hiervoor de handen ineen met de specialist in IT-testen Pearson VUE, om de examens te organiseren door middel van de online controleoplossing OnVUE.

Deze online testen worden "ideaal" genoemd, omdat zij de certificeringskandidaten moeten toestaan om de examens "gelijk waar, of dat nu thuis of een andere privéplek is" af te leggen, en "gelijk wanneer", door de kandidaten de examens zelf te laten plannen in functie van hun eigen kalender.

Dit alles in een beveiligde omgeving, die gebaseerd is op een systeem van toezicht op afstand dat ervoor moet zorgen dat alle kandidaten dezelfde testvoorwaarden hebben.

De online testen zijn beschikbaar voor alle CompTIA certificeringen, met uitzonder van CompTIA Certified Technical Trainer (CTT+)

Show More
Back to top button
Close
Close