Hoe Dell Technologies zijn partners in volle crisis ondersteunt

De computerreus lanceert programma`s voor onmiddellijke financiële steun aan zijn partners, om de continuïteit van hun activiteiten te verzekeren. Een woordje uitleg.

post-image-3

Dell Technologies maakte de herstructurering bekend van zijn twee fondsen voor zijn partners,  "Market Development Fund" en "Business Development Fund", om hen financiële steun te bieden tijdens de Covid-10 epidemie.

Tal van extra financieringsopties van het bedrijf blijven ook nog beschikbaar voor de partners, zoals de "Dell Technologies Working Capital Solutions", evenals de "Dell Financial Services". Deze twee programma`s moeten de partners een grotere flexibiliteit bieden en de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen zonder op voorhand voor de diensten te moeten betalen.

Concreet is "Working Capital Solutions" een bijkomend programma dat de partners doorheen deze periode van onzekerheid wil helpen door hen gunstigere betaalvoorwaarden aan te bieden, evenals een hogere kredietcapaciteit en een vereenvoudigd beheer van leveranciersrekeningen van de partners dankzij online tools.

Het "Dell Financial Services" programma van zijn kant werd ontworpen om technologische betaaloplossingen te leveren aan vele organisaties die soepele terugbetalingsvoorwaarden nodig hebben en aan de partners die hulp nodig kunnen hebben bij het beheer van hun contanten of het kredietrisico voor de eindgebruikers.

"De Covid-19 pandemie heeft een ernstige impact op de bedrijven, maar het is een periode zonder voorgaande waarin wij uitzonderlijke steun moeten bieden aan onze partners, opdat die in staat zouden zijn om onze klanten te helpen om hun projecten zonder financiële problemen tot een goed einde te brengen. Het is het moment voor het ecosysteem en voor de community om zich meer dan ooit te verenigen en de handen ineen te slaan in tijden van tegenslag", aldus Johan Vanhaeren, Channel Director ad-interim Belux bij Dell Technologies.

Show More
Back to top button
Close
Close