Samsung lanceert zijn `low cost` smartphone in België

De nieuwste smartphone van de Koreaanse gigant, de Galaxy M21, gaat deze week van start in België. Het toestel, dat aan een `betaalbare` prijs verkocht wordt, is exclusief verkrijgbaar in de online winkels van Samsung en zijn partner Coolblue.

post-image-3

Samsung lanceert zijn Galaxy M21 in België, een smartphone die aan een `redelijke` prijs verkocht wordt (vanaf 219 euro), en voorzien is van een bijzonder krachtige batterij (6000 mAh), een AMOLED-scherm, evenals een driedubbele camera met een sensor van 20 megapixel.

"Dit toestel met zijn competitieve prijs kan minstens een hele dag gebruikt worden, dankzij zijn krachtige batterij en een Samsung Exynos 9611 8core processor, die de instellingen op de achtergrond optimaliseert. Is de batterij leeg, dan wordt ze in een mum van tijd herladen", zo stipt Davy Moons aan, Marketing Manager Mobile bij Samsung België.

De Samsung Galaxy M21 is verkrijgbaar in het zwart en blauw, en wordt verkocht aan een adviesprijs van €219. Hij is exclusief verkrijgbaar in de online winkel van Samsung en bij Coolblue.

Show More
Back to top button
Close
Close