Asus behaalt 26 Red Dot Design Awards 2020

Het IT-bedrijf heeft zich onderscheiden door een recordaantal design-prijzen te behalen voor een brede waaier producten. De bekroonde categorieën omvatten zowel laptops als monitors, en oplossingen speciaal voor gaming.

post-image-3

De Taiwanese fabrikant Asus heeft 26 prestigieuze Red Dot Awards behaald in de categorie "Product Concept", waarmee het alle records op dat gebied slaat in één enkel jaar tijd.

De bekroonde producten omvatten laptops, mini-pc`s, monitors, grafische kaarten, moederborden, PC-kasten en game-oplossingen.

De producten die een prijs behaalden werden gekozen door een onafhankelijke jury van internationale design-experts, uit een brede waaier van 6.500 bijdragen uit 60 landen.

"Dit recordaantal Red Dot Awards betekent een nieuwe mijlpaal voor het bedrijf. Dankzij onze filosofie om goed na te denken over het design, kunnen wij betere producten en ervaringen creëren voor iedereen", aldus een verheugde Match Yang, directeur design bij Asus.

Ter herinnering, de "Red Dot Product Design" award is een van de grootste design-wedstrijden ter wereld, en dat al sinds meer dan 60 jaar.

Show More
Back to top button
Close
Close