VMware Partner Connect, een programma gebaseerd op de economische modellen van de partners

Het nieuwe commerciële programma van VMware werd aanzienlijk vereenvoudigd, zodat de partners van het bedrijf commerciële contracten kunnen afsluiten die afgestemd zijn op hun respectievelijke bedrijfsmodellen.

post-image-3

Concreet geeft het VMware Partner Connect-programma de partners "de nodige flexibiliteit om aan de behoeften van de klanten te beantwoorden, door de technologieën en diensten van VMware toegankelijker te maken".

De partners genieten voortaan van een verbeterde ervaring, die de partners beloont op basis van de toegevoegde waarde die zij de klanten bieden.

"VMware Partner Connect herziet de manier waarop wij zaken doen met en voor onze partners, door hen te helpen om gedifferentieerde commerciële strategieën te voeren", verklaart Jenni Flinders, Vice President en Global Channel Manager, VMware.

VMware Partner Connect biedt nu drie niveaus aan: Partner, Advanced Partner en Principal Partner. Het bedrijf laat weten dat honderden partners tot principal partner benoemd werden bij de lancering van het nieuwe Partner Connect-programma.

De partners van VMware kunnen ondersteuning, bronnen en training vinden op de site: https://www.vmware.com/go/partner-connect

Show More
Back to top button
Close
Close