Tom De Ridder neemt de leiding over de technologie-afdeling van Sitecore

De medeoprichter van het Belgisch bedrijf Stylabs werd benoemd tot directeur technologie bij het bedrijf Sitecore dat gespecialiseerd is in oplossingen voor het beheer van de digitale ervaring.

post-image-3

Sitecore, specialist in software voor het beheer van de digitale ervaring, heeft Tom De Ridder benoemd tot directeur technologie, waar hij rechtstreeks antwoordt aan Mark Frost, algemeen directeur van het bedrijf.

Ter herinnering, Tom De Ridder is de medeoprichter van het Belgisch bedrijf Stylelabs, specialist in content marketing software, dat in 2018 overgenomen werd door Sitecore.

Als nieuw hoofd van de afdeling technologie zal het zijn taak zijn om de strategische, toekomstgerichte innovaties te overzien, met name Sitecore Content Hub en de toekomstige SaaS-versie van het Sitecore platform voor het beheer van de digitale ervaring.

"Tom en Deta Price, onze vicepresidente en directirce voor het beheer van producten, zullen een geïntegreerde productstrategie overzien, die ervoor zal zorgen dat ons huidig platform de beste functionaliteiten van de markt zal blijven bieden, die de overgang van onze klanten naar een SaaS-architectuur zal faciliteren en ons een in een positie zal brengen waarbij wij echt nuttige toepassingen kunnen aanbieden", aldus Mark Frost, algemeen directeur van Sitecore.

Show More
Back to top button
Close
Close