Impact van coronavirus op computers van thuiswerkers

Op het moment profiteren veel cybercriminelen van de pandemie die inmiddels overal ter wereld voorkomt, met name omdat mensen bang en kwetsbaar zijn. Zij zien hun kans schoon om juist nu persoonlijke gegevens te stelen of consumenten in de val te lokken door middel van phishing-aanvallen. Dit maakt de computer waar je thuis mee werkt een zeer aantrekkelijker doelwit.

post-image-3

rnrn

Blokkeren, leren en voorkomen
rnPhishing-e-mails zijn het meest waarschijnlijke middel dat cybercriminelen gebruiken in deze gezondheidscrisis. De ogenschijnlijk betrouwbare berichten misleiden de lezer om malware te downloaden om zo zijn gevoelige gegevens te stelen. Daarom is het belangrijk om proactief te zijn, te leren over cyberaanvallen en de juiste middelen te kiezen die je daartegen kunnen beschermen. Firewalls zoals de Zyxel's ZyWALL ATP Firewall maken gebruik van slimme cloud-informatie die onder andere bescherming biedt tegen Advanced Persistent Threats (APT’s), wat resulteert in een grondige verdediging tegen toekomstige en onbekende cyberaanvallen.

rnrn

Blokkeren, leren, voorkomen
rnDe oplossing biedt verder Multi-Layer Protection als standaard gebundelde beveiligingsservice, waarmee kwaadaardig en verdacht verkeer geblokkeerd kan worden, om zo de veiligheid van het bedrijfsnetwerk waarborgen.

rnrn

Daarnaast identificeert Cloud Intelligence dagelijks elke inkomende dreiging. De centrale Cloud Threat Database wordt hierdoor steeds verder uitgebreid met nieuwe informatie, waardoor de kennis over cybergevaren evolueert de verdediging ertegen na elke aanval sterker wordt.

rnrn

Cloud Intelligence verzamelt ten slotte informatie over de meest gevaarlijke bedreigingen uit de top van de lijst geïdentificeerde bedreigingen en voorziet alle ATP-firewalls voortdurend van updates. Deze wereldwijde synergie geeft ATP-firewalls de mogelijkheid om alle verborgen bedreigingen te voorkomen.

rnrn

Om te leren hoe deze bedreigingen te stoppen zijn voordat er schade wordt aangericht, klikt hier! En om meer te weten te komen over hoe medewerkers remote laten werken op een veilige manier kan voor meer business succes in tijden van corona en daarna… Klik  hier!

Show More
Back to top button
Close
Close