Het `Veeam Cloud & Service Provider` programma viert zijn 10e verjaardag

Een verjaardag die voor uitgever Veeam de gelegenheid is om nieuwe kortingen aan te bieden aan de partners en de release aan te kondigen van de nieuwe oplossing Veeam Service Provider Console v4.

post-image-3

Het bedrijf Veeam, met een jaarlijkse groei van 33%, profiteert van de 10e verjaardag van zijn `Veeam Cloud & Service Provider` programma om de optimalisering van zijn programma aan te kondigen en nieuwe integraties met ConnectWise. Hiermee wordt de partnerondersteuning voor de BaaS en DRaaS oplossingen versterkt.

De specialist in back-up oplossingen in de cloud heeft hiermee nieuwe kortingen voorgesteld, updates, en de release van zijn nieuwe oplossing Veeam Service Provider Console v4. Dat bevat nieuwe functies waarmee de service providers gemakkelijker het beheer op afstand en de monitoring kunnen verzorgen van hun Veeam klantomgevingen. Een versie die gratis aangeboden wordt aan de VCSP-partners.

De Enterprise Plus-klanten kunnen met de kortingen die voor hen voorzien zijn de functies van de uitgever verkopen en competitieve BaaS en DRaaS aanbiedingen uitwerken, zonder aan hun marges te moeten knabbelen, danzij een korting van 15% op het tarief van de Veeam Backup & Replication Enterprise Plus-ediite.

Veeam streeft er ook naar om nieuwe niveaus van VRA-trappen aan te bieden, om zo de marges van nieuwe partners te versterken die bereid zijn om met de Veeam-technologieën in zee te gaan, en  ook de marges van lang bestaande partners die al een groot verbruiksvolume hebben.

Met het VCSP-programma, dat in maart 2010 gelanceerd werd, kunnen de service providers de Veeam-oplossingen gebruiken om aanvullende diensten aan te bieden aan hun eindklanten, zoals back-up en disaster recovery in BaaS of DRaaS modus. Het programma telt momenteel meer dan 25.000 partners.

Veeam Service Provider Console v4 kan gratis gedownload worden door de VCSP-partners: https://www.veeam.com/

Show More
Back to top button
Close
Close