Toenadering tussen Pure Storage en SAP rond opslagoplossingen

De twee IT-bedrijven melden dat zij nauwer gaan samenwerken rond de FlashArray opslagoplossingen van Pure Storage. Een bedrijf dat behoort tot de platina partners van SAP.

post-image-3

De nauwere samenwerking tussen de twee bedrijven moet de klanten een grotere integratie brengen op technologisch niveau; met name op de gebieden van slimme bedrijven, van SAP S/4HANA, cloud computing, opslag en virtualisering.

Het nieuwe partnerschapsakkoord tussen de twee bedrijven voorziet ook in gezamenlijke technische ondersteuning voor de klanten; de teams zullen ook samen competentiecentra uitbouwen.

Het bedrijf Pure Storage heeft het SAP-statuut van platina partner en het kan dus een wereldwijde technologiepartner van het softwarebedrijf zijn. Het FlashArray opslagsysteem van Pure Storage is gecertificeerd voor SAP HANA. Het biedt de gebruikers stabiliteit en capaciteit om de grote workloads van SAP te beheren.

"Als wereldwijde technologiepartner van SAP willen wij een kader creëren voor een diepe integratie tussen hun producten en technologieën en onze Evergreen systemen", aldus Michael Sotnick, Vicepresident partners, allianties en commerciële ontwikkeling van Pure Storage.

De expansie van het wereldwijde technologisch partnerschap met Pure Storage toont hiermee de waarde aan van het ecosysteem gericht op de SAP-klant.

 

Show More
Back to top button
Close
Close