Arrow Electronics breidt zijn distributieovereenkomst met Lenovo in Nederland verder uit

De technologieleverancier breidt de distributie van opslagproducten en servers van Lenovo uit tot de Nederlandse markt. Arrow en Lenovo werken al in verschillende Europese landen samen, waaronder België en Luxemburg.

post-image-3

Het bedrijf dat technologieoplossingen verdeelt heeft een speciaal Lenovo-team gevormd voor Nederland, dat zich zal focussen op de bestaande en nieuwe partners, terwijl het ook geschikte productcombinaties zoekt met andere leveranciers van het Arrow-portfolio.

Buiten het verdelen van de opslagproducten en servers van Lenovo biedt Arrow ondersteuningsdiensten aan de nieuwe en bestaande partners die gebruik maken van de technologieën en oplossingen van Lenovo.

Hierdoor kunnen de partners rekenen op verschillende diensten die de distributeur aanbiedt, zoals ondersteuning op het gebied van marketing en verkoop, of technisch advies zoals implementatie.

"Het verheugt ons dat onze samenwerking uitgebreid werd tot Nederland, want dat ondersteunt onze ambitie om ons marktaandeel sterk te laten groeien op de Nederlandse opslag- en servermarkt" aldus Hermen Van Dalen, Channel Manager Data Center Group bij Lenovo in de Benelux.

Show More
Back to top button
Close
Close