Insight verwerft vNext

De technologie-integrator neemt het Franse digitaal adviesbedrijf over. Een overname die Insight moet toelaten om zijn adviescapaciteiten te verhogen en zijn positie als partner op het gebied van de digitale transformatie te versterken.

post-image-3

Insight Intelligent Technology Solutions meldt de overname van het Franse advies- en dienstenbedrijf vNext, specialist in digitale adviesdiensten en Microsoft Cloud managed services.

De overname van vNext versterkt zo de expertise van Insight België op het gebied van Microsoft Cloud oplossingen. De adviseurs van vNext zullen hun Belgische klanten voortaan kunnen begeleiden bij hun Microsoft Cloud-projecten.

Door deze overname heeft Insight zijn vermogen om advies- en implementatiediensten te leveren uitgebreid, en zo de initiatieven voor digitale transformatie van de klanten te ondersteunen. Door hen met name te helpen om hun medewerkers te verbinden, hun manier van werken te transformeren, en de wendbaarheid te bevorderen door middel van technologieën rond Cloud en datacenters. En zo uiteindelijk de transformatie van de bedrijven mogelijk te maken door adviesdiensten.

Show More
Back to top button
Close
Close