Zyxel ontvangt prijs van ICSA Labs voor 20 jaar uitmuntende security

Zyxel sluit zich aan bij vijf leveranciers die ooit erkend werden voor twee decennia certificering op rij Hoofddorp, 5 maart 2020 - Zyxel Networks, leverancier van veilige, AI- en cloud oplossingen voor bedrijven en thuis, kreeg de prijs voor 20 jaar Excellence in Information Security Testing (EIST) van ICSA Labs. Het Taiwanese bedrijf is daarmee wereldwijd één van slechts vijf bedrijven die deze onderscheiding ontvingen.

post-image-3

De EIST Awards worden jaarlijks uitgereikt. Hiermee erkent ICSA Labs leveranciers die de toewijding, discipline en middelen hebben getoond die nodig zijn om ICSA Labs' third-party certificering van hun beveiligingsproducten te ontvangen gedurende 5, 10, 15 of 20 opeenvolgende jaren.

"Eén keer slagen voor de EIST-test is al een prestatie die iedereen in onze branche begeert. En terecht. Om 20 jaar op rij erkend te worden is iets waar we daarom ontzettend trots op zijn", aldus Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux. "We waren één van de eerste spelers in de industrie wereldwijd die inzagen hoe belangrijk veiligheid in het digitale tijdperk zou worden en die hier iets aan deden. Het bouwen van veilige producten is de manier waarop we de afgelopen twee decennia een loyale klantenkring hebben opgebouwd en hoe we dat de komende twee decennia zullen blijven doen."

ICSA Labs, een divisie van Verizon, biedt een van 's werelds meest uitgebreide tests van beveiligingsproducten, waaronder geavanceerde verdediging tegen bedreigingen, anti-spyware, antivirus, IPSec VPN en firewalls voor webapplicaties. Van Zyxel is het volledige assortiment beveiligingsproducten getest, waaronder UTM, ATP en VPN-firewalls.

De prijs voor 20 jaar uitmuntende security voor Zyxel komt na een jaar waarin de ZyWALL ATP-firewall werd onthuld, een alles-in-één gateway-oplossing voor de mkb-markt. Deze productlijn is volgens Van der Putten een goed voorbeeld van de focus van Zyxel op het gebied van informatiebeveiliging.

"Met ATP wisten we dat we kleinere bedrijven een firewall wilden geven die echt uitgebreide bescherming biedt - zelfs tegen zero-day-aanvallen - zonder de technische en kostenbarrières die je gewoonlijk tegenkomt," zegt hij. "Het ontwikkelingsproces was lang en kostbaar, maar het leverde een effectieve oplossing op die schaalbare, op de cloud gebaseerde sandboxing integreert met veel extra beveiligingslagen. Daar zijn we trots op, en het feit dat ook ICSA Labs de doeltreffendheid ervan erkent."

 

Voor meer informatie over de award, zie: https://www.icsalabs.com/icsa-labs-excellence-information-security-testing-awards

 

***

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

 

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T:
+31 (0) 20 2050422
E: margreet@lubbersdejong.nl

Show More
Back to top button
Close
Close