Extreme Networks onderscheiden met een "Gartner Peer Insights Customers` Choice"

De expert in netwerkoplossingen behaalt een "2020 Gartner Peer Insights Customers` Choice" in de categorie "Wired and Wireless LAN Access Infrastructure". Een prijs die de betrouwbaarheid van de cloud-infrastructuur en het gebruiksgemak van de Extreme-oplossingen erkent.

post-image-3

IT-professionals uit alle sectoren hebben de betrouwbaarheid van de performantie, cloud-infrastructuur en gebruiksgemak van de Extreme-oplossingen geëvalueerd. En daar heeft het bedrijf een score van 4,6 op 5 ontvangen van de klanten uit verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, onderwijs en communicatie.

De "Gartner Peer Insights Customers` Choice" award is gebaseerd op de commentaren en de waardering van professionele gebruikers, die ervaring hebben bij het aankopen, implementeren en/ of het gebruik van een product of dienst.

Als belangrijkste motivering voor hun keuze vermeldden de gebruikers de betrouwbaarheid van de performantie van Extreme, het gemak bij de implementatie dankzij de cloud, evenals de reactieve en praktische ondersteuning.

Ter herinnering, het bedrijf had in 2018 al een "Gartner Peer Insights Customers` Choice" ontvangen in de categorie "Data Center Networking" en het werd twee opeenvolgende jaren  erkend als "leader" door het Gartner Magic Quadrant in de categorie "Wired and Wireless LAN Access Infrastructure"

Show More
Back to top button
Close
Close