Nieuw distributiepartnerschap tussen Qumulo en Arrow Electronics

De aanbieder van bestandopslag in de cloud heeft een commercieel partnerschap afgesloten met de verdeler van technologische oplossingen Arrow Electronics. Een akkoord dat het aantal partners van het bedrijf Qumulo moet uitbreiden.

post-image-3

Het partnerschap houdt in dat Arrow de oplossingen voor dataopslag van Qumulo in heel Europa zal verdelen, en zich daarbij zal focussen op de belangrijkste verticale markten, met name gezondheidszorgen, media, entertainment, researchinformatica en de openbare sector. Het partnerschap moet Qumulo ook toelaten om de toegang tot zijn software voor het bewaren van bestanden in de cloud uit te breiden.

"Bedrijven zijn op zoek naar oplossingen voor dataopslag in de cloud die gemakkelijk te beheren zijn, en ook een real time zichtbaarheid bieden", zo verklaarde Dr. Thore Rabe, vice president en CEO EMEA van Qumulo.

Het bestandssysteem van Qumulo voldoet aan de extrapolatie-eisen van NAS doordat het  klanten in staat stelt om workflows en gegevens in de cloud gemakkelijk te beheren.

Show More
Back to top button
Close
Close