Kappa Data ondertekent Benelux distributiecontract met IAM fabrikant OneLogin

Kappa Data, Benelux distributeur van netwerk-, security en IoT producten, breidt zijn portfolio uit met de producten van OneLogin.

post-image-3

Met OneLogin voegt Kappa Data voor het eerst een speler in de wereld van Identity en Access Management toe aan zijn portfolio. OneLogin vereenvoudigt, met behulp van ‘one-click access’, de manier waarop werknemers, klanten en partners aanloggen op hun toepassing onafhankelijk welk toestel gebruikt wordt. Met single sign-on hoeven gebruikers slechts één set wachtwoorden in te voeren om toegang te krijgen tot hun web-apps in de cloud en achter de firewall - via desktops, smartphones en tablets.

Patrick Casteels, Managing Partner Kappa Data: ‘Met Kappa Data willen we onze partners een zo breed mogelijk portfolio aan producten en oplossingen aanbieden. Voor IAM hadden we tot op heden nog geen oplossing. We zijn er ons echter van bewust dat bescherming van de identiteit steeds belangrijker wordt. Met de ondertekening van dit contract vullen we dan ook die leemte op. Onze doelstelling is om dit product als oplossing in de Benelux markt te zetten met de typische toegevoegde waarde die de resellers van ons kennen.’

OneLogin heeft al een zeer succesvol verhaal geschreven in de US, en is sinds 2 jaar bezig aan een opmars in Europa. Het bedrijf levert zijn oplossing intussen aan meer dan 2000 corporate organisaties en mag gereputeerde namen als Airbus en Pandora tot zijn klanten rekenen.

George Vasey, Partner Sales Manager EMEA: ‘Wij zijn zeer verheugd dit contract met Kappa Data te ondertekenen. Met hun profiel zijn ze de ideale value added distri om dit product in de markt te zetten. Wij kijken er naar uit om met hen samen te werken en ze deel te laten uitmaken van ons succes.’

Over OneLogin – cloudgebaseerde aanbieder van een identiteits- en toegangsbeheer platform

De oprichters van OneLogin, Thomas en Christian Pedersen, waren betrokken bij het succes van 's werelds beste on-demand helpdesk-applicatie: Zendesk. Door hun interacties met Zendesk-klanten werd het de oprichters duidelijk dat bedrijven massaal de cloud ingingen. Hoewel cloud computing talloze voordelen biedt, vormt het beheren van tientallen cloud-applicaties aanzienlijke uitdagingen op het gebied van beveiliging en productiviteit.

Het idee is ontstaan ​​om een ​​oplossing voor identiteits- en toegangsbeheer te creëren die net zo gemakkelijk te gebruiken is als de cloudtoepassingen waarop bedrijven vertrouwen. OneLogin gelanceerd in het voorjaar van 2010. Sindsdien werkt OneLogin samen met vooraanstaande SaaS-verkopers en heeft het vertrouwen van beveiligingsbewuste organisaties over de hele wereld opgebouwd.

Over Kappa Data – Value Added distributor in Network & Security Solutions

Kappa Data (www.kappadata.eu) is een Value Added Distributeur en biedt een complete portfolio van IoT, netwerk- en beveiligingsoplossingen voor Enterprise- en SMB-omgevingen. Via zijn resellers biedt Kappa Data eindklanten oplossingen voor connectiviteit, monitoring, beheer en gegevensbescherming.

De keuze voor Kappa Data is een keuze voor uitstekende klantenondersteuning, grondige technische kennis en innovatieve en kwalitatieve producten. Kappa Data geeft prioriteit aan een duurzame relatie met haar klanten en wordt hiervoor beloond met meerdere prijzen.

Show More
Back to top button
Close
Close