Rockwell Automation breidt zijn distributiepartnerschap met Routeco uit tot België

De specialist in industriële automatisering heeft een distributiepartnerschap afgesloten met Routeco voor het verkopen van zijn producten in België en Luxemburg.

post-image-3

Routeco wordt de preferente verdeler van Rockwell Automation voor de Belgische en Luxemburgse markten. Dit partnerschap werd afgesloten om de klanten van Rockwell Automation een betere klantervaring te kunnen bieden. Distributeur Routeco zal vanuit zijn nieuwe lokalen in het Belgische Turnhout opereren.

Volgens het bedrijf zal het logistiek proces verbeterd worden vermits de dagelijkse verzendingen van Rockwell Automation uitgevoerd zullen worden in heel België en Luxemburg, en ook dringende leveringen in geval van panne.

Een speciaal accountmanagement team, gewijd aan de Rockwell Automation producten, zal de hele Belux-regio dekken. Het is de strategie van Rockwell Automation om slechts met een beperkt aantal verdelers te werken in zijn PartnerNetwork programma.

"Wij zijn verheugd om ons partnerschap met Routeco in België en Luxemburg te kunnen verlengen, na met hen al in 2013 een vruchtbare samenwerking begonnen te zijn in Nederland", zo verklaarde Jan de Witte, Country Sales Director - Benelux bij Rockwell Automation.

De Belgische en Luxemburgse klanten van Rockwell Automation zullen hun bestellingen vanaf 1 april 2020 bij Routeco kunnen plaatsen.

Show More
Back to top button
Close
Close