Kappa Data zet groeiambities kracht bij door participatie kapitaalfonds Investlink

Investlink, het kapitaalfonds in handen van Hans Van Erum, Bert Van Loco en Frank Staut, heeft een participatie genomen in netwerk, security en IoT distributeur Kappa Data. De eigenaars van het kapitaalfonds zijn bekend als de oprichters van Securelink, vorig jaar overgenomen door Orange Cybersecurity.

post-image-3

In België is het bedrijf al jaren een gevestigde waarde en is het de geprefereerde distributeur voor tal van resellers. Sinds enkele jaren is Kappa Data ook actief in Nederland en in Polen. In eerste instantie is het de bedoeling om de aanwezigheid te versterken in die landen, al sluit het bedrijf mogelijke overnames in andere landen zeker niet uit.

 

“Met ons managementteam zijn we erin geslaagd om Kappa Data de laatste jaren sterk te laten groeien. Onze omzet en winst zijn gedurende de laatste 5 jaar verdubbeld. Met deze investering ondersteunen we onze groeiplannen en kunnen we de volgende 5 jaar opnieuw verdubbelen,” aldus Chris Willems, Managing Partner Kappa Data

Bert Van Loco, Managing Partner Investlink: “Door onze ervaringen met Securelink kennen we de sector natuurlijk zeer goed. Onze ervaringen als klant van Kappa Data zijn altijd uitstekend geweest. Wij zien het als een grote uitdaging onze kennis van de markt te delen met Kappa Data en hen zo te versterken.”

 

Patrick Casteels, Managing Partner Kappa Data: “Met de participatie van Investlink krijgen we er niet alleen een zeer kapitaalkrachtige partner bij. Hun kennis van de markt en hun succesverhaal met Securelink geven deze participatie een extra dimensie die je bij een kapitaalfonds zelden tegenkomt”.

 

Over Kappa Data - Value Added distributor in Network & Security Solutions

Kappa Data (www.kappadata.eu) is een Value Added Distributeur met een compleet portfolio aan netwerk- en beveiligingsoplossingen voor grote bedrijven en KMO’s. Via haar resellers biedt en ondersteunt Kappa Data eindklanten met oplossingen voor connectiviteit, monitoring, beheer en gegevensbescherming.
 

Kiezen voor Kappa Data, betekent kiezen voor uitstekende klantenondersteuning, grondige technische kennis, innovatie en kwalitatieve producten. Kappa Data geeft prioriteit aan een duurzame relatie met haar klanten en heeft voor deze aanpak recent ook de Channel Award voor Best Belgian Distributor mogen ontvangen.

 

Show More
Back to top button
Close
Close