Softwarebedrijf ForgeRock versterkt zijn team in de Benelux

Het IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in Identity Governance oplossingen, kondigt aan dat het zijn directieteam uitbreidt in de Benelux. Een beslissing die een antwoord moet bieden op de sterke commerciële groei en op de behoefte om zijn partnernetwerk te versterken.

post-image-3

Softwarebedrijf ForgeRock, specialist in oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer, kent een snelle groei, die te verklaren valt door het succes van zijn speciale software voor Identity Governance, die het recent voorstelde onder de naam "Identity Cloud".

Om aan de groeiende vraag te blijven tegemoetkomen heeft ForgeRock in januari vier nieuwe medewerkers verwelkomd in zijn Benelux-team. Waaronder een nieuwe Regional VP voor de Benelux, Johan Van Hove, die het team zal leiden.

Het bedrijf ForgeRock ondersteunt wereldwijd meer dan duizend merken en heeft meer dan honderd miljoen gebruikers op het platform van het softwarebedrijf. Filip Van Lancker zal het team vervoegen als directeur commerciële ontwikkeling van Channel and Alliances. Het is zijn opdracht om de partner-community uit te bouwen en te ondersteunen. Eric Geens, Pascal Hias en Luc Borghoms tot slot zullen eveneens de organisatie vervoegen. Zij worden Major Account Executive (MAE) bij ForgeRock.

"Wij willen onze klanten helpen om hun relaties met de klanten te verdiepen. Wij trachten tevens de productiviteit en toegankelijkheid van hun werknemers en partners te verbeteren", aldus Johan Van Hove, Regional VP voor de BeNeLux bij ForgeRock.

 

Show More
Back to top button
Close
Close