Hybride architecturen, een nieuwe trend in de uitbouw van bedrijven

De enterprise cloud zou in de toekomst plaats moeten ruimen voor hybride architecturen, die beter geschikt zijn voor controle van gevoelige gegevens.

post-image-3

Hybride architecturen, die publieke en private cloud-modellen omvatten, naast randactiva rond een opnieuw geconfigureerd centraal systeem, vertegenwoordigen de nieuwe trend in het beheer van data en computerbronnen bij datacenters, aldus de experts van het IT-bedrijf Vertiv.

Met deze hybride architecturen kunnen bedrijven de controle behouden over gevoelige data, terwijl zij toch beantwoorden aan de groeiende vraag naar steeds grotere computerkracht, die steeds dichter bij de gebruiker moet staan.

"Er is een nieuw evenwicht aan het ontstaan in de datacenterwereld. Terwijl de implementatiesnelheid essentieel wordt bij technologische beslissingen. De boodschap aan de leveranciers van apparatuur voor datacenters is duidelijk: een status quo is niet langer aanvaardbaar", zo verklaarde Rob Johnson, CEO van Vertiv.

Naarmate de capaciteiten van de technologieën en de systemen steeds meer gelijk worden, richten de verantwoordelijken van datacenters zich op andere criteria om de apparatuur te kiezen. De kost blijft een doorslaggevend element, maar de beslissing zal ook steeds meer afhangen van de snelheid bij het uitrollen van assets.

Show More
Back to top button
Close
Close