Orange Belgium verkozen tot beste werkgever

De telecomoperator heeft voor de 9e keer van het `Top Employers Institute` de prijs ontvangen van beste werkgever. Een beloning die de inspanningen bekroont die het bedrijf gedaan heeft om een digitale en humane werkomgeving te bezorgen aan zijn 1.400 medewerkers.

post-image-3

Het laatste jaarlijks onderzoek, gepubliceerd door het `Top Employers Institute` dat de werkomgeving van talrijke Belgische werkgevers analyseert, kende de eerste prijs toe aan Orange Belgium.

"Deze prijs bekroont onze inspanningen om de kwaliteit van onze werkomgeving te verbeteren. Wij hebben in 2019 belangrijke initiatieven genomen om het leven van onze medewerkers te vereenvoudigen. Zoals de introductie van een Flex Income Plan, waarmee de werknemers rechtstreeks de structuur van hun vergoeding en hun voordelen kunnen nagaan, de herziening van de werkomgeving om het samenwerken te bevorderen, een aanbod van nieuwe voordelen via een speciale dienst", aldus een verheugde Isabel Carrion, Chief People Officer bij Orange Belgium.

Het Top Employers Institute is een onafhankelijke organisatie die de door de werkgevers aangeboden werkomgevingen vergelijkt met internationale normen. Een certificering die rekening houdt met diverse criteria: strategie voor het beheren van talenten, planning van het personeel, integratie van nieuwe medewerkers, opleiding en ontwikkeling, prestatiebeheer, ontwikkeling van leadership, loopbaan- en opvolgingsbeheer, compensaties en voordelen, cultuur.

Dit jaar hebben 73 bedrijven het `Top Employers` certificaat ontvangen.

Show More
Back to top button
Close
Close