Sharp haalt 14 `Buyers Lab` binnen

De Japanse elektronicareus behaalt veertien `Buyers Lab` voor zijn `Multifunctie kopieermachine` en overtroeft al zijn concurrenten door het aantal behaalde prijzen. Alle kleuren en monochrome modellen hebben zo de beste award in hun categorie gekregen.

post-image-3

Buiten de 12 awards die uitgereikt werden voor zijn kleur/ monochroom multifunctie kopieermachines, heeft Sharp ook 2 `Pick Awards` behaald in de categorie multifunctie kleur/ monochroom printer. Ter herinnering, het bedrijf had ook al de prijs 2018-2021 behaald als `meest betrouwbare MFP zwart-wit kopieermachinemerk`, die Buyers lab elke 3 jaar uitreikt. De prijzen die door Keypoint Intelligence toegekend werden aan de printers van Sharp bekronen zo "een productiviteit en efficiency die hoger is dan die van de concurrenten".

"Deze awards getuigen van het leadership van Sharp op het gebied van hard- en software voor de markt van digitale beeldvorming en oplossingen voor het online kantoor. Wij zijn fier dat wij het jaar mogen beginnen met het behalen van het grootste aantal Pick Awards voor het seizoen", verheugt Marco Van Vliet zich, Product Marketing Manager Document Solutions bij Sharp Benelux.

De `Pick` awards, die door Buyers Lab uitgereikt worden, bekronen de multifunction printers die als de beste beschouwd worden, na twee maanden strenge evaluatie in het labo. Tot de criteria waarmee rekening gehouden wordt voor het behalen van een `Buyers Lab` behoren betrouwbaarheid, afdrukkwaliteit, productiviteit, eenvoud in gebruik, het aanbod op het gebied van connectiviteit, evenals de globale waarde van de producten.

Show More
Back to top button
Close
Close