Rockwell Automation neemt Avnet over

De gigant in industriële IT koopt het bedrijf Avnet, om  zo zijn waaier diensten op het gebied van cybersecurity te verrijken.

post-image-3

Na het afronden van deze strategische overname -waarvan het bedrag niet meegedeeld werd- zal Rockwell Automation de uitgebreide portefeuille oplossingen, die de laatste 20 jaar ontwikkeld werden door het Israëlisch bedrijf Avnet Data Security, kunnen aanbieden. Een waaier diensten en oplossingen rond cybersecurity, gaande van audits tot geconvergeerde IT/ OT managed services, penetratietests, netwerk- en beveiligingsoplossingen en training.

"De uitgebreide diensten van Avnet stellen ons in staat om een veel breder wereldwijd cliënteel te bedienen terwijl wij ook de ontwikkeling van onze portefeuille op een markt in volle bloei kunnen versnellen", aldus Frank Kulaszewicz, senior vice president Automation Control Products and Solutions.

Deze nieuwe overname kadert in een bredere consolidatiebeweging op de cybersecuritymarkt - een van de snelst groeiende actieterreinen van RockWell Automation, nu de verwerkende industrie meer dan ooit met het internet verbonden is.

Show More
Back to top button
Close
Close