Telindus verheven tot de rang van "MarketBuilder" in het partnerprogramma van Commvault

Telindus Luxemburg heeft de hoogste status verkregen van het Commvault-partnerprogramma. Een nieuwe naam die de aanwezigheid van het merk zou moeten versterken in een markt die complex en groeiend geacht wordt.  

post-image-3

De specialist in oplossingen voor back-up en beheer van data heeft het IT-bedrijf Telindus Luxembourg tot de rang van "MarketBuilder" -partner verheven, de hoogste in zijn commercieel programma.

Telindus wordt daarmee de enige partner op de Luxemburgse markt die deze status mag dragen in een markt voor datamanagementdiensten die  als complex en groeiend beschouwd wordt.

De nieuwe `MarketBuilder`-benaming wordt alleen op uitnodiging toegekend aan leden van het Partner Advantage-programma die blijk geven van de hoogste mate van betrokkenheid bij het uitbouwen van een praktijk van zelfvoorzienend beheer.

"We hebben Luxemburg prioriteit gegeven als markt met een groot potentieel. De consultatieve aanpak van Telindus en zijn zeer bekwame medewerkers maken het tot een waardevolle partner voor onze gemeenschappelijke klanten", aldus Nasreen Husain, BeLux Partner Business Manager bij Commvault.

Show More
Back to top button
Close
Close