Nieuwe CTO bij Veeam

De specialist in back-up oplossingen benoemt Danny Allan tot Chief Technology Officer. Een strategsche aanstelling, ingegeven door de wil om de groei van het bedrijf in de hybride cloud te ondersteunen.

post-image-3

De gigant in back-up oplossingen voor data in de cloud, meldt de benoeming van Danny Allan tot Chief Technology Officer en Senior Vice President of Product Strategy. Danny Allan staat bekend voor zijn expertise in dit domein, en hij zal de productstrategie en -initiatieven van Veeam op wereldschaal overzien, en bovendien de technologische visie van het bedrijf aansturen.

"Danny heeft een doorslaggevende invloed gehad in de strategische visie en richting van het bedrijf, sinds zijn komst begin 2017. Hij speelde een sleutelrol bij de consolidatie van ons leadership op de markt", aldus Ratmir Timashev, medeoprichter en Executive Vice President Sales & Marketing bij Veeam.

Met meer dan 20 jaar technologische ervaring heeft Danny Allan voorheen de functie uitgeoefend van CTO van Desktone, een softwareplatform voor het leveren van diensten, dat door VMware opgekocht werd. Nog vroeger in zijn loopbaan was hij Director of Security Research bij IBM. Hij is ook houder van tal van softwarepatenten op het gebied van cloud en security.

Ter herinnering: de waaier oplossingen van Veeam biedt een resem tools om de data van bedrijven te beschermen en beheren, waar ook zij zich bevinden, zowel in virtuele, fysieke als cloud-omgevingen.

Show More
Back to top button
Close
Close