Veeam stelt zijn nieuw partnerprogramma voor services voor

Het IT-bedrijf heeft een nieuw `services partners` programma voorgesteld voor door Veeam geaccrediteerde partners. Dit `Veeam Accredited Service Partner` label laat leden toe om zich te onderscheiden door waarde te creëren dankzij het klantparcours.

post-image-3

De provider van backup-oplossingen in de cloud heeft zijn `Veeam Accredited Service Partner` programma voorgesteld. Doel: de Veeam-partners helpen om de IT-oplossingen van het bedrijf te verkopen, te implementeren en te onderhouden, en zo de tevredenheid van de klanten te waarborgen op basis van een model voor het leveren van rechtstreekse dienstverlening.

`Veeam biedt een model aan dat volledig draait rond zijn partner-ecosysteem. Het nieuwe programma biedt de leden tal van voordelen, waaronder de mogelijkheid om nieuwe commerciële opportuniteiten te creëren voor de service-partners", aldus Danny Allan, Vice President Product Strategy van Veeam.

De VASP-leden hebben toegang tot het `Veeam Services IP` binnen het partnerportaal en tot een aanbod van gecombineerde en gepersonaliseerde diensten, zoals dimensioneringstools, service packs, en aparte middelen om het succes van de klant te waarborgen.

Show More
Back to top button
Close
Close