10 bedrijven bekroond op de `Dell Partner Awards`

De nieuwste editie van het `Technologies Forum`, georganiseerd door Dell, werd afgesloten met de uitreiking van 10 erg gegeerde awards. Met als belangrijkste de `Distributor Partner of the Year`, behaald door Tech Data.

post-image-3

De nieuwste editie van het `Dell Technologies Forum`, dat plaatsvond in Brussel (Tour & Taxis), was voor Dell Technologies Belgium de ideale gelegenheid om ook zijn fel begeerde `Partner Awards` uit te reiken, ultieme bekroningen die de beste technologiepartners van het jaar belonen.

Alle projecten werden door de sales directie van Dell Technologies geëvalueerd op basis van objectieve criteria, zoals groeicijfers, het omzetcijfer in de verschillende oplossingen, de ROI, dienstverlening, innovatie, proactieve trading en de optimalisering van marketingbudgetten.

De winnaars in de 10 geselecteerde categorieën:
-New Business Partner of the Year - Proximus SpearIT
-Distributor Partner of the Year - Tech Data
-Marketing Excellence Partner of the Year - NTT
-Clients Solutions Partner of the Year - Centralpoint
-Datacenter Partner of the Year - Bechtle Group
-Services Partner of the Year - NTT
-CSP Partner of the Year - NRB
-Dell Technologies Transformational Partner of the Year - Atos
-Shining Star Partner of the Year - InteGreat
-Exceptional Partner of the Year – Bechtle Group

InteGreat wordt hiermee de superster van het jaar. "Het bedrijf uit Waregem heeft zich verleden jaar onderscheiden door zijn trouw en engagement. Het heeft ook zwaar geïnvesteerd in zijn expertise en de kennis van de Dell Technologies oplossingen", zo verklaarde Erwin Vanluchene.

Bechtle Group van zijn kant behaalt voor het tweede jaar op rij de prijs "Uitzonderlijke partner". Een award die de uitstekende scores bekroont die een partner behaalt op alle domeinen en in alle categorieën.

"De meeste partners zijn samen met ons opgegroeid en hebben geïnvesteerd in de kennis van nieuwe technologieën, om zo hun klanten te begeleiden doorheen de digitale uitdagingen van morgen", aldus een tevreden Erwin Vanluchene, Dell Technologies Channel Manager Belgium & Luxemburg.

Show More
Back to top button
Close
Close