Ricoh treedt toe tot de `Responsible Business Alliance`

De non-profit coalitie, die in 2004 opgericht werd door een groep elektronicabedrijven, ondersteunt de rechten en het welzijn van de arbeiders in de internationale toeleveringsketens.

post-image-3

Ricoh Company heeft zijn toetreding bekendgemaakt tot de `Resonsible Business Alliance`, een coalitie die internationale bedrijven verenigt die actief zijn in tal van sectoren, zoals de detailhandel, automobielsector, fabrikanten van elektrisch, elektronisch en IT-materiaal.

In zijn hoedanigheid van lid van de RBA verbindt Ricoh zich ertoe om een elektronica-industrie te ondersteunen die duurzame waarde creëert voor werknemers, het milieu en de bedrijven.

De leden, leveranciers en stakeholders van RBA willen de arbeids- en milieuomstandigheden verbeteren door normen en praktijken toe te passen die conform zijn met een `Gedragscode`, die wil garanderen dat de toeleveringsketens een veilige werkomgeving bieden, een waardige en respectvolle behandeling van de werknemers verzekeren en fabricageprocessen hanteren die het milieu eerbiedigen.

Show More
Back to top button
Close
Close