Nieuwe directie bij SAS België en Luxemburg

Ilse Himpe neemt de functie op zich van Country Sales Leader SAS België en Luxemburg, onder de leiding van Heere Blokhuis, de nieuwe Managing Director Benelux.

post-image-3

Ilse zal vanaf 1 december de functie van Country Sales Leader op zich nemen, waardoor zij de het IT-bedrijf SAS België en Luxemburg zal leiden. Ilse zal onder de rechtstreekse bevoegdheid vallen van Heere Blokhuis, die van zijn kant Managing Director wordt van SAS Benelux.

Ilse Himpe trad in januari jongstleden in dienst bij SAS als Sales Director Public Sector, waar zij de leiding nam van een team, belast met het leveren van oplossingen voor problemen waarmee de publieke sector in België en het Groothertogdom geconfronteerd wordt. Zij blijft echter ook in haar nieuwe functie verantwoordelijk voor deze sector.

In het verleden heeft Ilse Himpe vele jaren gewerkt in de IT-wereld, waaronder bij HP en HPE.

Zij zal nu nauw samenwerken met Heere Blokhuis, die vanaf 1 december benoemd is tot Managing Director SAS Benelux, waar hij de groei en de uitbreiding van het bedrijf in de Benelux zal verderzetten.

Heere Blokhuis van zijn kant kwam in 2009 bij SAS, en oefende er verschillende commerciële managementfuncties uit. Einde 2018 werd hij benoemd tot Country Manager van SAS Nederland, en hij was ook verantwoordelijk voor de financiële diensten voor de hele Benelux. Hij staat onder het gezag van Bert Boer, Regional Vice President Western Europe.

De commerciële afdelingen van SAS België, Nederland en Luxemburg werden begin dit jaar ondergebracht in één enkele organisatriestructuur.

Show More
Back to top button
Close
Close