Extreme Networks onderscheiden met een "Customers` Choice"

Het bedrijf voor zakelijke netwerken behaalde een "Customers` Choice" van Gartner Peer Insights in de categorie datacenter networking.

post-image-3

Extrreme Networks, specialist in op de cloud gebaseerde netwerken, werd onderscheiden met een "Gartner Peer Insights Customers` Choice for Data Center Networking", voor het jaar 2019. Haar ExtremeSwithing oplossingen kregen hiermee de beste reviews vanwege de klanten uit de educatieve sector.

De vermelding "Gartner Peer Insights Customers` Choice``is gebaseerd op de commentaren en evaluaties van professionele eindgebruikers, die ervaring hebben in de aankoop, implementatie en/of gebruik van het product of dienst.

De datacenter-oplossingen van Extreme, inbegrepen de ExtremeSwitching, Extreme Fabric Automation, ExtremeControl hardware en de Extreme Management Center software, bieden de automatisering, visualisering en flexibiliteit die nodig zijn om de digitale transformatie tot een goed einde te brengen.

De voornaamste redenen waarom de eindgebruikers voor Extreme kozen zijn  diens inzet om mee te helpen aan het succes van de klanten, zijn reactieve en praktische ondersteuning, en zijn sterke competenties.

Show More
Back to top button
Close
Close