Nieuwe Managing Director voor OKI Europe

De Japanner Tsukasa Takasawa neemt de leiding van het bedrijf in Europa op zich. Een veteraan uit de bank- en financiënsector.

post-image-3

Tsukasa Takasawa vervangt hiermee Dennie Kawahara, die terugkeert naar OKI Data Corporation als verantwoordelijke voor de globale transformatie van het bedrijf.

De nieuwe directeur kwam bij de OKI-groep in 2016 als Chief Executive of Staff. Vervolgens werd hij Divisional General Manager voor de divisies Corporate Planning en Administration van OKI Data Corporation, met strategische verantwoordelijkheid binnen de beheerraad voor bedrijfsplanning, financiën en boekhouding, informatiesystemen en risicobeheer, terwijl hij ook aan deelnam aan de operationele planning op middellange termijn van OKI Data Corporation.

Vooraleer Tsukasa Takasawa bij de OKI-groep kwam was hij General Manager van de Mizuho-bank, en oefende hij verschillende directiefuncties uit in de commerciële financiënsector op nationale, internationale en wereldwijde schaal.

Eerder dit jaar heeft OKI Europe zijn strategie voorgesteld om zijn gamma Vertical Solutions te verbeteren, en zo de bedrijven tactieken te bieden voor interactie met de klanten.

Show More
Back to top button
Close
Close