Apple Pay beschikbaar voor de MasterCard-klanten van Buy Way

Dankzij de Fintech hebben voortaan 300.000 Belgische gebruikers toegang tot het contactloos betaalmiddel van Apple.

post-image-3

De Fintech biedt zijn klanten vanaf heden toegang tot de betaaltechnologie Apple Pay, die beschikbaar is op iPhone, Apple Watch, iPad en de meest recente Macs.

De bezitters van de door Buy Way beheerde kaarten zullen dus hun aankopen in de winkel, in apps en op websites sneller kunnen verrichten. Of het nu gaat om de MasterCard-kaarten uitgegeven voor retailmerken en banken, of de eigen kaarten van Buy Way.

Tot de partners die deze nieuwe betaalervaring kunnen aanbieden behoren onder andere IKEA, Makro, MediaMarkt, Electro Dépôt, FNAC, Vanden Borre, bpost bank en Switch.

Ter herinnering, de beveiliging en vertrouwelijkheid waarop Apple Pay berust, zorgen ervoor dat de kaartnummers niet op het toestel bewaard worden, noch op de servers van Apple. In de plaats daarvan wordt er een uniek toestelnummer toegekend, versleuteld en in alle veiligheid bewaard in het beveiligde element van uw toestel.

Elke transactie wordt geautoriseerd door middel van een unieke en dynamische veiligheidscode. Bovendien wordt elke Apple Pay aankoop in een oogwenk met een simpele aanraking geverifieerd met Face ID of Touch ID, of de toegangscode van het toestel.

Show More
Back to top button
Close
Close