Orange Business Service doet beroep op Fortinet

De operator en integrator van communicatiediensten heeft het Secure SD-WAN van Fortinet gekozen om zijn waaier digitale aanbiedingen te verrijken.

post-image-3

Orange Business Services koos de connectiviteitsoplossing Secure SD-WAN van Fortinet om zijn aanbod te versterken voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibele multi-cloud platformen. De nieuwe optie `Flexible SD-WAN` biedt een bijkomende technologiebouwsteen met betere prestaties en een beveiliging van de volgende generatie.

Een nieuw partnerschap tussen de twee bedrijven dat de waaier managed security services versterkt, naast de Fortinet-firewall van de nieuwe generatie `FortiGate`, die door Orange Business Services uitgerold worden in de NextGenHubs.

Het Flexible SD-WAN aanbod, dat van nature multi-cloud is, moet klanten een beveiligde connectiviteit waarborgen vanop remote sites tot aan de Cloud (Edge to Cloud).

"Wij zijn erg blij dat wij voor onze belangrijkste connectiviteitsoplossing, Flexible SD-WAN, ons technologisch partnerschap met Fortinet kunnen uitbreiden, en zo onze bestaande portefeuille kunnen uitbreiden. Dankzij deze nieuwe optie kunnen wij een antwoord bieden op de groeiende vraag van Enterprise klanten, groot en klein, uit alle sectoren. Hiermee maken wij echt het verschil voor middelgrote bedrijven uit de hele wereld", aldus Anne-Marie Thiollet, Vice President Connectiviteit bij Orange Business Services.

Show More
Back to top button
Close
Close