Hewlett Packard Enterprise onthult een Nieuwe slimme cloud-oplossing

De computergigant meldt een nieuw dienstenaanbod, gebaseerd op zijn slim opslagplatform Primera. Een oplossing die alle SLA-toepassingen moet ondersteunen met een schaalbaarheid gelijkaardig aan die van de cloud.

post-image-3

Hewlett Packard Enterprise lanceert een nieuw aanbod slimme diensten gebaseerd op zijn `HPE-Primera" opslagplatform. Deze op artificiële intelligentie en machine learning gebaseerde oplossing moet de klanten in staat stellen om diensten op een slim cloud-platform aan te bieden, waarbij de nodige flexibiliteit geboden wordt om voor alle SLA-applicaties en diensten te zorgen.

Na de recente introductie van de HPE-Synergy ondersteuning voor VMware Cloud Foundation, ondersteunt de rack-oplossing van het bedrijf (Composable Rack) nu ook VCF voor implementatie in de hybride cloud.

Dit nieuw aanbod omvat diensten voor beheer in de cloud waarmee men bedrijfstoepassingen kan uitvoeren in private en publieke omgevingen, op een veerkrachtige en operationeel efficiënte manier.

"HPE biedt een combinatie van intelligente automatisering, die elke on-site infrastructuur kan omvormen tot een cloud", zo verklaarde Mat Mathews, Vice President en General Manager Network bij HPE.

Show More
Back to top button
Close
Close