SUSE en Insight sluiten een distributiecontract af voor België

De specialist in zakelijke opensource-software vertrouwt de verkoop van zijn Cloud-oplossingen voor België en Luxemburg toe aan verdeler Insight. Een contract dat samengaat met een nieuw programma voor het reseller channel.

post-image-3

Het `SUSE Cloud Service Providers` programma biedt providers van Cloud-oplossingen de mogelijkkheid om hun klanten de waaier producten van het bedrijf aan te bieden (Linux Enterprise Server for SAP, Containers as a Service Platform, Cloud Application Platform, Enterprise Storage en SUSE Manager) in een managed hosting omgeving.

De providers van Cloud-oplossingen kunnen dus hun klanten het maandelijks gebruik van de verschillende abonnementen van het IT-bedrijf factureren.

"Insight zal voor een grotere marktaggregatie zorgen door de SUSE-oplossingen aan kleine CSP`s te leveren. De markt is zo hard veranderd dat wij zien dat beginnende hostingpartners vanuit de Cloud een product zoals SUSE Linux Enterprise Server for SAP aanbieden", legt Marijn De Vos uit, EMEA North Region Director  voor SUSE.

Marco Manganiello, Sales Manager Cloud Channel BeLux bij Insight, stipt van zijn kant aan dat "de leveranciers van Cloud-oplossingen profiteren van het feit dat zij -net zoals bij Microsoft, Veeam of Citrix- per maand en per gebruik kunnen betalen, volgens het pay-per-use principe. Wij zijn onafhankelijk op het gebied van hardware, onze hostingpartners kunnen dus zelf de basis hardware bepalen die zij gebruiken voor hun opslag, en zo hun winstmarge optimaliseren".

Show More
Back to top button
Close
Close