Nieuw partnerschap tussen System Solutions en Nutanix

De twee IT-bedrijven hebben een strategisch partnerschap afgesloten in België en Luxemburg, met als doel een hypermoderne, hyperconvergente infrastructuuroplossing te ontwikkelen.

post-image-3

De opslagnetwerken en aparte servers in bedrijven, die als silo`s werken, voldoen niet langer aan de eisen van bedrijven die inzetten op real time ontwikkeling van applicaties in een sterk gedecentraliseerde omgeving. In deze context kan de hypergeconvergeerde infrastructuur van Nutanix de operaties van datacenters vereenvoudigen, dankzij meer `agile` aparte opslageenheden.

"Door dit partnerschap met Nutanix af te sluiten, versterkt System Solutions zijn aanbod diensten met een hypermoderne hypergeconvergeerde infrastructuuroplossing die in staat is om de uitdagingen van de digitale transformatie van bedrijven aan te gaan", aldus Alain Maringer, Sales Director System Solutions Luxemburg.

"Dit nieuwe partnerschap stelt ons ook in staat om ons mid-market & enterprises cliënteel uit te breiden, zowel in België als in Luxemburg" stipt van zijn kant Jean-Paul de Cannière aan, General Manager System Solutions Belgium.

Het Belgisch bedrijf System Solutions toont hiermee aan dat het de ideale partner is om de klantendekking uit te breiden, vooral omdat het bedrijf volgens Nutanix een uitstekende reputatie geniet bij zijn klanten.

Show More
Back to top button
Close
Close