Riverbed benoemt Rich McBee tot nieuwe President en CEO

Brancheveteraan verantwoordelijk voor verdere groei van Riverbed’s digital networking- en digital experience management-oplossingen.

post-image-3

“The Digital Performance Company” heeft Rich McBee benoemd tot President en CEO om de aanhoudende groei van de digital networking- en digital experience management-tak van het bedrijf voort te zetten. 

McBee was voorheen President en CEO van Mitel, wereldwijd een toonaangevend bedrijf in zakelijke communicatie. 

McBee heeft meer dan dertig jaar ervaring in hooggeplaatste leiderschapsrollen bij verschillende technologiebedrijven, waarin hij uitbreidde op meerdere markten, de omzet deed toenemen en de bedrijfsvoering naar een hoger niveau tilde. 

Hij ging uit dienst bij Mitel nadat hij het bedrijf door een periode van strategische transformatie had geloodst, zoals Mitel’s brancheconsolidatiestrategie, waarbij hij zo’n tien strategische transacties voltooide. 

Tijdens zijn achtjarige termijn als CEO transformeerde Mitel van een premise-based PBX-pionier tot de marktleider in oplossingen voor unified communications en collaboration in de public en private cloud. 

Voordat hij Mitel transformeerde in een wereldwijd toonaangevende leverancier van unified communications, was McBee President van de Communications en Enterprise Group van Danaher Corporation. 

In deze functie was hij verantwoordelijk voor de jaarlijkse sales afkomstig van carrier-, enterprise- en mkb-markten via zowel rechtstreekse sales als via channelpartners. 

McBee kwam in dienst bij Danaher in 2007 toen dat bedrijf Tektronix Communications overnam. Daar was hij werkzaam sinds 1998 in uiteenlopende leidinggevende functies, waaronder Senior Vice President en General Manager, Communications Business Unit, Senior Vice President of Worldwide Sales, Service and Marketing, en Vice President of Marketing and Strategic Initiatives. 

Show More
Back to top button
Close
Close