Panasonic treedt toe tot het Cloud Solution Provider programma van Microsoft

De nieuwe clouddiensten van Microsoft werden ontworpen om het werk van de IT-verantwoordelijken en de gebruikservaring te optimaliseren bij de uitrol van de robuuste mobiele toestellen van Panasonic onder Windows.

post-image-3

Panasonic Toughbook is de eerste leverancier van robuuste mobiele IT-apparatuur die het CSP-programma van Microsoft vervoegt om zo de implementatie en het beheer ervan te vereenvoudigen.

De nieuwe diensten werden ontwikkeld om een vermindering van de IT-beheerstaken en een verbetering van de gebruikservaring te verzekeren bij de uitrol van nieuwe robuuste mobiele terminals van Panasonic onder Windows, en dit dankzij de Windows Autopilot clouddienst.

"Deze nieuwe manier van implementatie brengt een onmiddellijk voordeel voor klanten waarvan het computerpark dat zij moeten configureren honderden terminals omvat", legt Jon Tucker uit, algemeen directeur van de afdeling Solutions and Engineering van Panasonic Mobile Solutions Business Division Europe.

Deze functionaliteit moet namelijk voorkomen dat de IT-teams elke terminal individueel moeten configureren. De automatisering van het implementatieproces vermindert volgens de fabrikant het werk en de kosten: Autopilot neemt het kopiëren en de registratie van het profiel voor zijn rekening. De gebruikers moeten enkel nog inloggen op het netwerk en zich aanmelden.

Meer info op: www.toughbook.eu

Show More
Back to top button
Close
Close