Extreme Networks onderscheiden door Gartner

De provider van netwerkoplossingen werd voor het tweede opeenvolgende jaar benoemd tot "Leader" in het jaarlijks Magic Quadrant 2019 onderzoek van Gartner, omwille van zijn "bekabelde en draadloze infrastructuur voor LAN-toegang".

post-image-3

Een leverancier die voorkomt in het quadrant van de Leaders toont aan dat hij in staat is om een antwoord te bieden op een grote waaier behoeften van zijn klanten, dankzij een uitgebreid gamma producten en diensten.

De "Leaders" worden geacht de markt te beïnvloeden en volledige en unieke toepassingen aan te bieden, naast een internationale dienstverlening en assistentie. Zij onderhouden ook sterke relaties met hun channels en klanten.

Vooraleer het voor de tweede keer tot Leader benoemd werd in het "2019 Gartner Magic Quadrant for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure" rapport, werd Extreme Networks door Gartner drie opeenvolgende jaren als "Visionary" erkend.

Herinneren wij eraan dat het bedrijf in 2018 Aerohive Networks overgenomen had, het vierde bedrijf in een reeks overnames die het sinds 2016 realiseerde, met de bedoeling de waaier oplossingen van Extreme uit te breiden.

Het bedrijf heeft ook Extreme Elements gelanceerde, een combinatie van software, hardware en services, waarmee het gepersonaliseerde oplossingen kan creëren voor bedrijven die de ervaring van de eindgebruiker in alle sectoren sterk verbeteren.

Show More
Back to top button
Close
Close