Proximus telecom partner van OnePlus in België

De komst van de nieuwe Chinese smartphone schudt het reseller-netwerk op. Vandaag is het de beurt aan telecomoperator Proximus om een commercieel partnerschap met de Chinese fabrikant aan te kondigen. Dit is de eerste keer dat het merk samenwerkt met een Belgische operator.

post-image-3

Telecombedrijf Proximus en smartphonefabrikant OnePlus hebben een samenwerkingsakkoord aangekondigd waarbij de nieuwe OnePlus 7T reeks verkrijgbaar zal zijn in de OnePlus X Proximus Pop-Up die op 12 oktober eerstkomend plaatsvindt in de Proximus-winkel van Sint-Gillis van 10 tot 18u30 (op de Guldenvlieslaan 43 in 1060 Brussel).

De high-end smartphones zullen daar aangeboden worden aan de klanten als aparte toestellen of in combinatie met een Proximus-abonnement. OnePlus zal zo haar community de kans bieden om in avant-première de topper van zijn smartphone-gamma te bemachtigen.

"Deze samenwerking biedt ons de gelegenheid om een uniek aanbod te lanceren voor onze klanten die verzot zijn op innovatie en technologie. In combinatie met onze Epic-abonnementen zullen de fans van gaming volop kunnen profiteren van de Shadow-dienst, zonder de andere apps te vergeten die in Epic in onbeperkte versie beschikbaar zijn", zo verklaarde Guillaume Boutin, Head of Consumer Department bij Proximus.

Parallel met de tijdelijke opening van de Pop-Up heeft OnePlus voor het eerst een samenwerking afgesloten met een telecomoperator om zo de gebruikers de mogelijkheid te bieden om onmiddellijk een nieuwe smartphone te kopen - met of zonder abonnement.

Show More
Back to top button
Close
Close